Přihlášení

 
 
Produkt je vyřazen!  Produkt již není v naší nabídce.
Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Stanislav Špelda
stanislav.spelda@asbis.cz
 
 
 
 
 

 

ASUS A88XM-PLUS soc.FM2+ A88X DDR3 mATX 1xPCIe RAID iG GL USB3.0 HDMI DVI D-Sub

 
 
 
 
 
 
 
  • ASUS A88XM-PLUS soc.FM2+ A88X DDR3 mATX 1xPCIe RAID iG GL USB3.0 HDMI DVI D-Sub
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kód:
ASUSA88XM-PLUS
P/N:
90MB0H50-M0EAY0
Výrobce:

ASUS

Záruka:
36 Měsíců
 
 
 
PRA - Sklad Praha,
BRA - Sklad HL Bratislava,
EXT - Externí sklad: Pro termín dodání kontaktujte svého obchodníka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produktu

 
 
 

Popis produktu:

Základní deska s paticí FM2+ pro procesory AMD Athlon a A- Series, čipová sada AMD A88X (Bolton D4); 1x PCI-E 3.0/2.0 x16, 1 x PCIe 2.0 x16 (x4), 1x PCI a 1x PCI-E 2.0 x1; 8x SATA 6Gb/s; GLAN, HD audio; až 10x USB 2.0, až 4x USB 3.0, D-Sub, DVI, HDMI; 4x DIMM až 64 GB DDR3 2133 MHz, technologie ASUS 5X Protection, nový UEFI BIOS, USB 3.0 BOOST, Network iControl, Al Suite 3, GPU Boost, Fan Xpert 2; formát mATX. Základní deska ASUS A88XM-PLUS

Základní deska ASUS A88XM-PLUS s paticí AMD FM2+ je vybavena celou řadou špičkových technologií společnosti ASUS. Její nový systém UEFI BIOS nabízí jednodušší a intuitivnější ovládání a spousta užitečných informací. Uživateli přináší velmi kvalitní ochranu ASUS 5X Protection, dobře ovladatelnou aplikaci AI Suite 3, technologii USB 3.0 Boost pro rychlejší přenos souborů, GPU Boost pro zrychlení integrované grafiky, inteligentní řízení chlazení Fan Xpert 2, nebo řízení šířky pásma Network iControl.

ASUS 5X ochrana
Komplexní ochrana přináší nejlepší kvalitu, spolehlivost a odolnost. Základní deska ASUS Váš počítač ochrání, neboť využívá pětinásobnou ochranu zahrnující stabilitu s digitálním systémem napájení DIGI+ VRM, nadproudovou ochranu, ochranu ESD, vysoce kvalitní tranzistory a součástky a ocelový zadní panel I/O, odolný proti korozi.

Digitální systém napájení
DIGI+ VRM systém od ASUSu je špičková inovativní technologie, která výrazně zlepšuje napájení. Nabízí integrovaný digitální programovatelný mikroprocesor pracující s několika digitálními signály správy napájení (PWM) procesoru. Zároveň minimalizuje ztráty při přenosu energie. Uživatelé tak mohou těžit z fantastické flexibility a dokonalé přesnosti zaručující optimalizovaný výkon, úžasnou stabilitu systému a vynikající energetickou účinnost.

GPU Boost
Zrychlení integrovaného grafického jádra a dosažení extrémního grafického výkonu přináší GPU Boost. Nastavujte frekvenci flexibilně s uživatelsky příjemným rozhraním. Snadno tak získáte stabilitu systému při libovolném využití.

Fan Xpert 2 - komplexní chlazení
Vyladěné ovládání ASUS Fan Xpert 2 umožňuje automatické ladění ventilátoru, které poskytuje individuální nastavení rychlosti každého ventilátoru s automatickou detekcí rychlosti ventilátoru pro dosažení nejlepšího poměru mezi chladicím výkonem a hlučností. Dokonce nechybí mód "RPM Fixed Mode" pro snížení hladiny hluku na téměř 0dB hodnotu se specifickým řízením otáček.

Uživatelské rozhraní ASUS AI Suite 3
ASUS AI Suite 3 spojuje všechny exkluzivní funkce do jediného snadno použitelného rozhraní, s nímž budete mít přehled o všem důležitém - přetaktování, spotřebě energie, rychlosti ventilátorů, napětí a mnoha dalších informacích. Tato univerzální aplikace nabízí různé snadno použitelné funkce, díky kterým nebudete muset neustále přepínat mezi jednotlivými obslužnými programy.

Network iControl - řízení šířky pásma
S jednoduchým přepínačem je možné snadno stanovit priority pro síťový provoz. Priority lze u oblíbených programů nastavit v profilech pomocí intuitivního uživatelského rozhraní, kdy lze snadno specifikovat i konkrétní časy vybraných aplikací. Vyhněte se zahlcení sítě nebo pomalému stahování.

Klíčové vlastnosti
Základní deska ASUS A88XM-PLUS s čipovou sadou AMD A88X (Bolton D4) nabízí patici Socket FM2+ s podporou procesorů AMD A série a Athlon. Deska disponuje 4 DIMM sloty pro paměti typu DDR3 s kapacitou až 64 GB s podporou frekvencí 2400 MHz pří přetaktování, standardně 2133/ 1866/ 1600/ 1333 MHz a architektury Dual Channel. Deska podporuje integrované grafiky AMD Radeon HD 7000/8000 v procesoru a nabízí výstupy HDMI, DVI a D-Sub. Samozřejmostí je integrace zvukové a síťové karty. Z rozhraní deska nabízí až 10 USB 2.0 portů a 4 USB 3.0 (4x 2.0 a 2x 3.0 zadní panel), 2x PS/2 a sloty 1x PCI-E 3.0/2.0 x16, 1 x PCIe 2.0 x16 (x4), 1x PCI a 1x PCI-E 2.0 x1. Pro pevné disky se na desce nachází 8 SATA 6Gb/s konektorů s podporou RAID 0, 1, 5, 10 a JBOD. Deska je formátu mATX.


Stránky o produktu:

http://www.asus.com/sk/Motherboards/A88XMPLUS/#overview


 
 
 
 
 
 
 
 

Parametry

 
 
 

Základní parametry
Určení:  Herní/pracovní PC
Formát:  mATX

Socket
Patice (CPU Socket):  FM2
Výrobce čipsetu:  AMD
Čipová sada:  AMD A88X Chipset

Grafická karta
Integrovaná grafická karta:  ANO

Paměť
Typ paměti:  DDR3
 
 
 
 
 
 
 

Zařazení produktu