Logitech G432 Gaming Headset LEATHERETTE- EMEA

 
 
 
 
 
 
 
  • Logitech G432 Gaming Headset LEATHERETTE- EMEA
  • Logitech G432 Gaming Headset LEATHERETTE- EMEA
  • Logitech G432 Gaming Headset LEATHERETTE- EMEA
  • Logitech G432 Gaming Headset LEATHERETTE- EMEA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kód:
O8981000770
P/N:
981-000770
Výrobce:

Logitech

 
 

ks.

 
PRA - Sklad Praha,
BRA - Sklad HL Bratislava,
EXT - Externí sklad: Pro termín dodání kontaktujte svého obchodníka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produktu

 
 
 

Popis produktu:

7.1 Surround Sound Wired Gaming Headset

Uslyšíte celou hru a členové vašeho týmu uslyší vás. Souprava G432 je vybavena 50 mm měniči,technologií ?DTS Headphone:X 2.0 a 6mm mikrofonem pro dokonalý zážitek při hraní her. Prostorový zvuk DTS Headphone:X 2.01 a předvolby ekvalizéru jsou k dispozici pouze pro operační systém Windows® a vyžadují herní software Logitech G HUB.

UŽIJTE SI HRU JAKO CELEK
Díky herní náhlavní soupravě G432 budete doslova obklopeni herním prostředím. Vychutnejte si dokonalý zážitek při hraní her, kdy se budete moci plně pohroužit do akce a bude vám dobře rozumět.

50MM MĚNIČE
Velké, 50mm zvukové měniče zajistí komplexní, plnější zvuk pro ještě více pohlcující atmosféru při hraní her. Vaše oblíbené hry budou konečně znít tak, jak si to zaslouží: úžasně.

VÁŠ HLAS BUDE ZNÍT HLASITĚ A ZŘETELNĚ
Vylepšený, zvětšený 6mm mikrofon zajistí, že vás členové vaší jednotky zřetelně uslyší. Funkce ztlumení sklopením umožní mikrofon na držáku ztišit, když nechcete být slyšeni.

DTS Headphone:X 2.0
Prostorový zvuk nové generace DTS Headphone:X 2.01Prostorový zvuk DTS Headphone:X 2.0 a předvolby ekvalizéru jsou k dispozici pouze pro operační systém Windows a vyžadují herní software Logitech G HUB. řízený softwarem Logitech G HUB vám umožní slyšet nepřátele plížící se za vámi a aktivaci speciálních schopností díky pohlcujícímu prostředí – všude okolo vás. Vychutnejte si 3D zvuk, který předčí běžnou technologii 7.1 a díky kterému si budete připadat, jako byste byli přímo uprostřed akce.

JEDNA NÁHLAVNÍ SOUPRAVA, VŠECHNY PLATFORMY
Náhlavní souprava je kompatibilní s počítači PC, PlayStation 4 nebo Nintendo Switch v režimu dokování prostřednictvím přiloženého převodníku USB DAC. Rovněž můžete hrát na konzolích či mobilních zařízeních prostřednictvím kabelu 3,5 mm.

Vyrobena pro pohodlí a výdrž
Všechny prvky těchto sluchátek jsou podřízeny pohodlí. Luxusní odlehčené náušníky z koženky a hlavový most díky svému provedení snižují tlak na vaše uši, Náušníky si můžete podle potřeby natočit až o 90 stupňů. Pomocí kolečka hlasitosti upevněného na náušníku můžete regulovat hlasitost na libovolné platformě.

USLYŠÍTE JAKO PRVNÍ. USLYŠÍTE VŠE.
Využijte potenciál umělé inteligence za účelem přenášení skutečně pohlcující zvukové kulisy jedinečným způsobem stvořené pro vaše uši. Díky Immerse identifikujete přesné umístění kroků nepřátel a zvuků dobíjení – své nepřátele tak uslyšíte dříve, než uslyší oni vás. Funkce Boj zblízka váš přenese rovnou do akce – uslyšíte kulky, jak prolétají okolo. Přeneste potenciál Immerse do vaší náhlavní soupravy Logitech G a přeměňte své uši na smrtonosné zbraně.


 
 
 
 
 
 
 
 

Parametry

 
 
 

Základní parametry
Typ sluchátek:  Headset
Herní:  ANO
Použití:  Hráčské

Připojení
Způsob připojení:  Drátové
Rozhraní (vstupní konektor):  USB
ANC:  NE

Další informace
Obsahují mikrofon:  ANO
Barva:  Černá
 
 
 
 
 
 
 

Poslat info

 
 
 
 

Nalezli jste jinde na internetu nižší cenu?

 
 
 
 
Váš e-mail:
Cena bez DPH:
Cena s DPH:
WWW:
Komentář:
Mám o tento produkt zájem: 
Opište kód z obrázku:  Jiný obrázek...
 
 
 
 
 
 
 
 

Zaslat informaci o produktu známému

 
 
 
Váš e-mail:
Zaslat na e-mail:
Komentář:
Opište kód z obrázku:  Jiný obrázek...
 
 
 
 
 
 
 
 

Nalezli jste chybu?

 
 
 
Popis závady
Váš e-mail
Opište kód z obrázku:  Jiný obrázek...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lexar Day