Přihlášení

 
 
Produkt je vyřazen!  Produkt již není v naší nabídce.
Kontaktujte prosím, manažera produktu:

Lukáš Novotný
novotny@asbis.cz
 
 
 
 
 

 

MSI GT72 2QD-097CZ Dominator/17.3 FHD/i7 4710HQ/2x8GB/GTX970 6GB GDDR5/SSD 2x128GB+1TB 7200ot/DVDRW/Killer combo/W8.1

 
 
 
 
 
 
 
  • MSI GT72 2QD-097CZ Dominator/17.3 FHD/i7 4710HQ/2x
  • MSI GT72 2QD-097CZ Dominator/17.3 FHD/i7 4710HQ/2x
  • MSI GT72 2QD-097CZ Dominator/17.3 FHD/i7 4710HQ/2x
  • MSI GT72 2QD-097CZ Dominator/17.3 FHD/i7 4710HQ/2x

 Výprodej 

 
hák1
 
 
 
 
 
 
 
 
Kód:
MYGT72 2QD-097CZ
P/N:
GT72 2QD-097CZ Dominator
Výrobce:

MSI NTB 

Záruka:
24 Měsíců
 
 
 
PRA - Sklad Praha,
BRA - Sklad HL Bratislava,
EXT - Externí sklad: Pro termín dodání kontaktujte svého obchodníka
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Výhodný balík (1)

 
 
 

MSINTBZARUKA

 
 
 
 
 
 
 
  •  
  •  
 

Podrobnosti o produktu

 
 
 

Popis produktu:

" Sku
GT72 2QD-097CZ Dominator
" Operating System
Windows 8.1
" Processor
Intel® Core™ i7-4710HQ (2,5GHz, max. 3,50 GHz)
" Screen
17,3" 1 920x1 080 matný displej, eDP
" Graphics
NVIDIA® Geforce® GTX970M 6G GDDR5
" Memory
16GB (2× 8GB DDR3L), 4 sloty, max. 32GB
" Storage
2× 128GB M.2 SSD + 1TB 7200 otáček
" Optical Drive
DVD/RW Super Multi
" Color
Kovové šasi, tmavě leštěný hliník
" LAN
Gigabitová herní Killer™
" WLAN
Herní Killer™ N1525 Combo 802.11AC
" Bluetooth
Bluetooth 4.0
" Keyboard
Podsvícená herní klávesnice SteelSeries (česko-slovenská) Programovatelná
" Sound
2x Dynaudio reproduktory + 1 subwoofer se Sound Blaster Cinema™
" Features
SHIFT- nastavení výkonu procesoru, grafické karty a chlazení
MSI Super SSD RAID 3 s možností zapojení až 4* SSD disků
Systém duálního chlazení Cooler Boost 3
Matrix display- zobrazení až na 4 monitorech
Killer Doubleshot Pro- herní síťovka a Wi-Fi
Audio Boost 2 pro dokonalý zvuk i ve sluchátkách
Klávesnice SteelSeries s nastavením podsvícení a možností naprogramování
Dynaudio reproduktory
Miracast™ pro sdílení obrazu
XSplit Gamecaster pro streamování her
Manuální přepínání integrované a diskrétní grafiky
" Others
1× HDMI 1.4, 2× mini DisplayPort 1.2, 6× USB 3.0, SD čtečka karet, 1x HD out, 1x Line out, 1x Mic in, 1x Line in, HD webkamera
" Battery
9článková
" Power Adapter
230W
" Dimensions
428 x 294 x 48 mm
" Weight
3,8 kg (s 9článk. baterií)
" Warranty
2letá, se službou "Pickup & Return" zdarma
" Accy
Pevný herní batoh MSI

SHIFT zcela nová funkce SHIFT umožňuje plně řídit stav výkonu a napájení celého systému. Libovolně lze přepínat mezi režimy Sport, Comfort a Green a zvolit si tak vlastní nastavení výkonu grafické karty, procesoru, spotřeby systému a teplot notebooku.

Klávesnice SteelSeries: Podsvícená programovatelná hráčská klávesnice populárního amerického výrobce profesionálního herního příslušenství. U notebooků MSI je použita klávesnice vyvíjená pouze pro naše notebooky s herním klanem Fnatic. Má vysokou odolnost, jiné rozložení kláves uzpůsobené hráčům, dokáže snímat až několik zmáčknutých kláves současně a u notebooků řady GE/GS/GT disponuje možností nastavitelného barevného podsvícení, například se dají zvýraznit jen herní klávesy (ASWD atd) a podobně. U řad GP a GX je bez podsvícení.

SteelSeries Engine je extra aplikace které spojuje často používané hráčské funkce dohromady. V jedné aplikaci tak najdete nastavení podsvícení klávesnice, správu různých zařízení (např. headset, myš atd.), vytváření a nastavování klávesových i textových maker.
http://www.youtube.com/watch?v=9EwggPeYxIo

XSplit Gamecaster: Ke všem novým herním notebookům MSI dostanou uživatelé i aplikaci XSplit Gamecaster, jednu z nejlepších aplikací pro nahrávání in-game videí a live streaming. XSplit Gamecaster ocení všichni nadšení hráči, kteří se o své herní dovednosti a zážitky rádi podělí s přáteli online, protože umožní snadno nahrávat průběh herních kampaní a vysílat živé relace na Twitch, YouTube, Ustream a další služby. Stačí pouze kliknout na jediné tlačítko a zahájit nahrávání nebo vysílání. Bez složitého nastavování.
http://www.youtube.com/watch?v=4WV_A1ENyPk

Killer případně KillerDoubleShot je inteligentní síťové řešení, zahrnunjící rychlou síťovku (všechny notebooky MSI) nebo i Wi-Fi adaptér Killer (pouze řada GT), které se starají o rychlejší síťový provoz a bleskovou odezvu. Použitá technologie Advanced Stream Detect automaticky upřednostňuje síťové přenosy herních aplikací a je schopna maximálně ideálně využít datový tok, snížit latency a zabránit tak lagům při online hraní počítačových her. Nastavení priorit si pak může zvolit v ovládacím software sám uživatel.

Dynaudio: Systém ozvučení od proslulé dánské značky Dynaudio, která jinak ladí zvuk aparatur například pro Volvo, luxusnější řady od VW jako Phaeton apod. byl speciálně navržen pouze pro herní notebooky MSI. Jedná se o odladěné reprodukory (ne pouze mebrány jako konkurenční řešení) z prvotřídních materialů, zaručující perfektní kvalitu zvuku a poskytující vynikající a jasný 3D efekt pro dokonalou orientaci v prostoru, který hráče doslova pohltí. U notebooků MSI jsou v řadách GT, GS a GE.

Audio Boost souhrně označuje lepší zesilovač a pozlacené konektory. Herní notebooky MSI jsou vybaveny nezávislým zesilovačem pro sluchátka navrženým pro herní sluchátka střední a Hi-Fi úrovně, která vyžadují vyšší výkon a proud pro zlepšení prostorového zvuku a věrné 3D efekty. Pozlacené konektory jsou odolnější proti oxidaci, vynikají lepším přenosem signálu a zaručují dokonalou zvukovou čistotu a reprodukci původního zvuku i prostorových efektů.

Technologie Super Raid 2 s novou generací mSATA rozhraní využívá celkem tři SSD disky zapojené v diskovém poli RAID 0 a ztrojnásobuje tak rychlost každého SSD na maximální přenosovou kapacitu až 1500 MB/s. Ve spojení s rychlým pevným diskem tak má hráč vždy dostatek rychlosti i kapacity pro data a hry. V noteboocích MSI jsou jinak i varianty Super Raid (2x SSD disky) nebo klasicky jen SSD+HDD, případně jen pevný disk - dle konfigurace.

Cooler Boost 2 technologie zaručuje lepší chlazení a nižší hlučnost. Pro lepší výkon chlazení je přidána jedna heatpipe a tím vzniklo propojení tepelného okruhu chlazení procesoru a grafické karty, které si mohou vzájemně vypomáhat. Kromě zvýšení účinnosti chlazení se snížila úroveň hluku ventilátorů. Výkon chladicí soustavy přitom v klidu zvládá i ty nejvýkonnější komponenty, u řady GT například výkon "Extreme" řady procesoru i7-4930MX.
Matrix Display: Řada GT herních notebooků MSI je vybavena rozhraním Mini DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 a tradičním D-Sub. Spolu s vestavěným displejem tak máte k dispozici zobrazení na čtyřech monitorech současně ve Full HD rozlišení. U všech ostatních řad je k dispozici HDMI a D-Sub, takže tyto podporují zobrazení na 3 monitorech současně.
Wide-view Display je nabízen u 15.6" modelů GT60, GS60 a GE60. Použitý displej s velkým gamutem a širokými pozorovacími úhly (patřící do kategorie IPS, jen od jiného výrobce) nabízí o 20% více jasu a kontrastu než běžně používané panely. Všechny MSI notebooky mají pouze matné displeje a nabízeny jsou jako Full-HD nebo volitelně s 4K rozlišením
Miracast technologie  pro snadný bezdrátový přenos obrazu a zvuku mezi různými přístroji vybavenými Wi-Fi a touto technologií, jako jsou televizory, notebooky, telefony, tablety, kamery, atd atd, Výhodou je, že přístroje nemusejí být přihlášeny do Wi-Fi sítě, spojení je vytvářeno přímo mezi zařízeními.


Stránky o produktu:

http://cz.msi.com/product/nb/GT72_2QD_Dominator.html#hero-specification